Druten Promotie 50 Jaar!

In 2024 viert Drupro zijn 50 jarig bestand en dat is reden voor een feestje! 

Zoals altijd probeert Drupro natuurlijk 3 mooie evenementen te organiseren, de avond wandel 4-daagse, de Dag en de Avond van Druten. Maar dit jaar  is dat natuurlijk niet anders!
Toch is het wel een jaar om terug te kijken op 49 mooie jaren, met heel veel speciale momenten, al die blije gezichten bij de intochten van de wandel 4-daagse bijvoorbeeld, maar ook het jubileumjaar van ons bestuurslid Geert van Kraaij, die vanaf dag 1 al in het bestuur zit en zich al die jaren heeft ingezet om Druten op de kaart te zetten! Gefeliciteerd Geert!

Uiteraard zijn er natuurlijk ook wat tegenslagen geweest, sterker nog, een van onze grootste tegenslagen was in 2023.Door het  aanhoudende mega slechte weer zijn de Dag en de Avond van Druten volledig in het water gevallen. Wat na een aantal coronajaren weer een mooi zomers feest moest worden, met volle straten en een vol marktplein, eindigde voor het bestuur als een koude douche met tegenvallende bezoekersaantallen, hoewel de sfeer en de artiesten van de Avond van Druten fantastisch waren!

Maar dit jaar gaan we er weer voor! Op 4, 5, 6 en 7 juni worden de wandelschoenen weer uit het vet gehaald voor de avond wandel 4-daagse, en op 3 en 4 augustus vullen we de straten en het marktplein van Druten met muziek, gezelligheid, marktkramen en speeltoestellen tijdens de Avond en de Dag van Druten. Een ding is zeker we gaan er in ons jubileumjaar een groot feest van maken!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top